Missie Significant

Significant is niet zomaar ontstaan. Mijn hart zit erin!

Oordelen of veroordelen. Alleen social media maakt het al ontzettend simpel om te doen. Dat gedrag heeft een direct effect op de maatschappij, de manier waarop wij daarin handelen maar vooral ook op ons brein. Bagger over je heen krijgen, hoe stevig je ook in je schoenen staat, is gewoon sh*t!

Jaren heb ik het aangekeken, aangehoord, en erover gediscussieerd. Doodziek werd ik er van. Uiteindelijk dacht ik, als je er zo ziek van wordt, doe er dan iets mee. Ik ben Significant gestart als coach met een maatschappelijke missie. Ondernemen vanuit een ideaal.

Coachen deed ik al jaren. Nieuw bij Significant is het coachen en begeleiden specifiek gericht op iedereen die in de schijnwerpers staat. Ook als je door jouw vak of talent niet in de schijnwerpers staat, maar alleen door wie je bent of waar je vandaan komt ben je ‘ineens’ onderworpen aan de publieke opinie dan onderga je helaas hetzelfde lot.

Significant is een plek die streeft naar meer. Meer verbinding, meer diversiteit & inclusie en meer (persoonlijke) ontwikkeling. We hebben in Nederland een heel diverse bevolking en alles dat wij bijdragen aan inclusiviteit is winst.
Ik streef met Significant naar een positieve impact op mens & maatschappij.

Kort gezegd is het mijn missie om te werken met mensen die, door hun vak of positie, in de schijnwerpers staan. Daarnaast wil ik, een ieder die het nodig heeft, en ook onderworpen is aan de publieke opinie – op welke manier dan ook – zoveel mogelijk kosteloos ondersteunen.

Voor elke betalende cliënt bied ik mijn diensten kosteloos* aan daar waar, en bij wie, dit op dat moment nodig is.
Ik ben er van overtuigd dat wij, als mensheid, meer overeenkomsten hebben dan verschillen en dáár zou ík graag de schijnwerpers op willen richten.

*Dit geldt niet voor samenwerkingen met instanties.

Neem Contact Op