Coaching of begeleiding, wat werkt voor jou?

Coaching of begeleiding,
wat werkt voor jou?

COACHING

Coaching door mij heeft als doel om van jouw zilver weer goud te maken! Niet terug in je kracht maar het naar boven halen van je superkrachten. Ook zorgen we er voor dat je niet doldraait. We aim for the absolute best. De hoeveelheid sessies en daarmee de duur van jouw traject is afhankelijk van hoe snel jouw superpowers zich ontwikkelen. Soms zijn er maar een paar sessies nodig en soms wordt coaching een tijdje onderdeel van je vaste routine.

Neem Contact Op

BEGELEIDING

Begeleiding door mij kan ook. Daar richten we ons voornamelijk op algemene ondersteuning in je dagelijkse bezigheden. Dit kan gaan om privé zaken of natuurlijk werkgerelateerde uitdagingen. Het werkt net even anders dan gerichte coaching.
De duur van deze begeleiding kan variëren van een aantal weken tot jaren, afhankelijk van jouw wens of de noodzaak van mijn begeleiding, en natuurlijk hoe lang we het samen uithouden!

Neem Contact Op
Vanzelfsprekend kun jij, welk traject je ook aangaat, rekenen op mijn discretie en deel ik op geen enkele manier informatie met derden in de vorm van personen of instanties.