Contact

Bel me, stuur een bericht via Whatsapp of email me.

T: 06-20814649
E: rose@significant-coaching.com

 

Boek Nu Jouw Gratis Intake

Boek Nu Jouw Gratis Intake

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

  Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

   

   Rose is de coach die mij op een zachte wijze de onverbloemde waarheid vertelt. Ze daagt me uit om maximaal te reflecteren op mezelf en op mijn wensen. Ze vertrekt in ieder gesprek vanuit mijn behoefte en geeft mij daarmee heel veel ruimte het volledige verhaal te vertellen. Ik heb het gevoel dat ik het optimale uit de sessies kan halen door de stijl die Rose hanteert. Ze is toegankelijk, luistert als de beste en erg flexibel. Ook als ik tussen de coach sessies door ineens advies nodig heb kan ik haar bellen. De gesprekken met Rose voelen als een warme deken. Ze geeft me de juiste complimenten en daagt me tegelijkertijd ook uit de nodige reflectie toe te passen. Door Rose in mijn leven te hebben is er meer balans gekomen tussen mijn drukke werk en mijn persoonlijke leven. Door Rose kunnen mijn identiteit en werk elkaar versterken en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik weet beter hoe ik me staande moet houden in het hectische werkveld waarin ik mij begeef. Ik voel me gegrond en versterkt door de coaching die ik krijg.

   Süheyla YalçinWriter, storyteller, digital archivist, producer of @fufudadels, creator of @neder.turk

   "Rose heb ik leren kennen op een zelfontwikkelingsplatform. Nadat ik een vraag voor haar had, maakte ze meteen tijd voor me. Rose heeft mij een luisterend oor en een eerlijke mening geboden. Dat is precies wat ik nodig had om te kunnen groeien. De flexibiliteit van haar was enorm. Naar mijn behoefte mocht ik mijn afspraken invulling geven. Ze gaf me hierbij de structuur die ik nodig had. Ze gaf me nieuwe inzichten en confronteerde me op een lieve wijze op mijn gedragingen waar ik me nog niet bewust van was. Ze is erg open waardoor ik mijn verhaal eerlijk durf te vertellen. Soms met een traan, maar ook zeker met een lach. De humor van Rose maakte het traject erg prettig.

   Door de coaching van Rose heb ik mezelf weer leren waarderen. Heb ik geleerd om actie te ondernemen wanneer ik een obstakel te nemen heb. Ze heeft me uitgedaagd om eerlijk te reflecteren op mezelf. Klopt het wat ik zeg en voel. Is het reëel? Wat kan ik er aan doen? De lieve eerlijkheid heeft mij hier enorm goed gedaan. Ze heeft me weer dankbaar gemaakt voor wat ik heb. Voor dit traject was ik vooral bezig met wat anderen van mij denken. Nu durf ik meer te voelen en uit te spreken waar ik behoefte aan heb. Voor al deze mooie lessen ben ik haar enorm dankbaar. Het heeft mijn leven verrijkt."

   Femke CobbenParalymisch tafeltennisser/ ergo therapeut