Ik ben Rose Revivo, geboren op 27 mei 1983 in Amstelveen, nou was dát een ‘klein foutje in de regie’ dus was ik tien minuten later al op Amsterdams grondgebied, om daar vervolgens groot te worden. 
Inmiddels master in het creëren van mijn eigen realiteit.
Kernwaarden waar ik veel waarde aan hecht zijn; authenticiteit, vrijheid, empatisch vermogen, humor en vooral ook zelfspot en het vermogen tot zelfreflectie.

Al heel jong ben ik veel geconfronteerd met vooroordelen en snoeihard oordelen van bekenden en onbekenden; over mijzelf, mijn dierbaren en mijn leven. Mijn missie om hier tegen te vechten, maar ook mijn alertheid op hoe vaak dit voorkomt, is toen al ontstaan. Met de komst van social media (een doorgaans heel mooi middel trouwens) is dat alleen maar erger geworden. De uitingen die ik over mensen voorbij zie komen, die we vaak persoonlijk helemaal niet of maar een beetje kennen, vind ik pijnlijk – en daarom ben ik waar ik nu ben.

Ik wil samen met jou, kijken naar hoe en waar we de eventuele negativiteit kunnen shiften naar positiviteit. We gaan kijken naar je wensen en natuurlijk de noodzaak. Ik hou van een persoonlijke benadering en bouw graag een relatie op mijn cliënten om op die basis met vertrouwen samen te werken. Ik zal niet snel aan de slag gaan met standaard lijstjes, methodes of schema’s. Vanzelfsprekend heb ik de nodige vakkennis maar, persoonlijk werk ik het liefst ‘gewoon’ als mens vanuit mijn gevoel, intuïtie en natuurlijk door te luisteren naar jou. Zo kijken we dus samen naar wat jij precies nodig hebt en of ik daar aan bij kan dragen.

Jíj staat centraal, en brengt je achtergrond, kennis, mogelijkheden, situatie en kracht mee.

“A life isn’t significant except for its impact on other lives.”

― Jackie Robinson

Rose Revivo
Rose Revivo