Coaching bij Significant richt zich naast preventie van mentale uitdagingen of reeds aanwezige uitdagingen, die mogelijk voortkomen uit jouw vak of positie in de schijnwerpers, ook op andere, vaak dieper en breder liggende, aspecten die een rol kunnen spelen in jouw problematiek. Het doel van coaching is het verbeteren van jouw algehele functioneren. Terug in je kracht. De hoeveelheid coaching sessies en daarmee de duur van jouw coachingstraject is afhankelijk van hoe specifiek jouw vraagstuk is en wat je wensen zijn. Soms zijn er maar een paar sessies nodig om een concreet onderdeel van de problematiek aan te pakken, en soms wordt coaching een onderdeel van je vaste routine voor een langere termijn.

Begeleiding bij Significant richt zich voornamelijk op meer algemene ondersteuning in je dagelijkse bestaan. Dit kan gaan over persoonlijke zaken of zaken die meer gericht zijn op jouw vakgebied. Alle uitdagingen waar jij in jouw leven of in je vak tegenaan loopt kunnen onderdeel zijn van mijn begeleiding. De duur van mijn begeleiding kan variƫren van een aantal weken tot jaren, afhankelijk van jouw wens of de noodzaak van mijn begeleiding.

Vanzelfsprekend kun jij, welk traject je ook aangaat, rekenen op mijn discretie en deel ik op geen enkele manier informatie met derden in de vorm van personen of instanties.

De eerste stappen van mijn eigen traject